Årets Trädgårdsbok 2019

Välkomna att skicka in titlar till Årets Trädgårdsbok 2019!

Deadline 2019

Årets deadline infaller fredag den 15 mars. Notera att även titlar som utkommit under senvåren, sommaren eller hösten 2018 välkomnas för bedömning till Årets Trädgårdsbok 2019.

Sedan 2014 satsar Gartnersällskapet på att presentera all tillgänglig utgivning av trädgårdsböcker för allmänheten på vårens mässa, Nordiska trädgårdar i Stockholm. Alla inkomna böcker ställs ut i sällskapets monter och presenteras under ett scenprogram. Gartnersällskapets erfarenhet från både Bok- och trädgårdsmässan är att det finns ett stort intresse för att diskutera trädgårdslitteratur bland mässbesökare.

Vinnaren offentliggörs på Bok- och bibliotek

Juyn läser alla inskickade böcker, i omgång under vår och sommar och vi meddelar de 10 nominerade i början på september och tillkännager vinnaren av Årets Trädgårdsbok 2019 på Bok & Biblioteksmässan i Göteborg, torsdag 26 september.

Leveransadress för Postnord

Riksförbundet svensk trädgård
Att. Stockholms Gartnersällskap
Box 2966
187 29 Täby

Vid direktleverans (Kontorstid)

Riksförbundet svensk trädgård
Nytorpsvägen 34, Täby

PDF:er

För böcker som ligger nära, men inte klarar årets deadline, finns det möjlighet att komma med i nomineringsförandet för 2019 genom att skicka in böckerna som PDF:er. När böckerna tryckts görs en fysisk leverans. Pdf:er skickas till e-post: mariana.vodovosoff@gmail.com

Frågor? Hör gärna av er!

Mariana Vodovosoff, jurymedlem & kontakt för utmärkelsen Årets Trädgårdsbok. 0707 – 95 35 29