Årets Trädgårdsbok 2017

Information om Årets Trädgårdsbok 2017
2017 kommer Gartnersällskap återigen att presentera all aktuell utgivning av trädgårdstitlar för allmänheten på Nordiska Trädgårdsmässan i Stockholm, den 6-9 april. Alla inkomna trädgårdstitlar från bokförlagen ställs då ut, presenteras och görs tillgängliga för mässbesökarna.

Nomineringar till Årets Trädgårdsbok 2017
Efter Nordiska Trädgårdsmässan nominerar fackmannajuryn bland de inkomna titlarna till Årets Trädgårdsbok 2017. Det är upp till bokförlagen att välja ut
titlar ur sin utgivning och skicka in dem så de kan ställas ut i Gartnersällskapets mässmonter och därefter bedömas av fackmanajuryn. Juryn tar ställning till
alla inkomna titlar och ambitionen är att nominera ca 10 st trädgårdsböcker.

Vinnaren offentliggörs på Bok- och bibliotek
Vi meddelar nomineringarna i månadsskiftet aug/sep och tillkännager vinnaren av Årets Trädgårdsbok 2017 på Bok & Biblioteksmässan i Göteborg, torsdag den 28 september. Gartnersällskapet publicerar pressmeddelanden i samband med nominering och utmärkelse. Inskickade och nominerade böcker får exponering på mässorna, i scenprogram och på webbplatsen.

Deadline för 2017
Årets deadline infaller måndag den 3 april. För böcker som utges vid ett senare datum under våren 2017 finns det möjlighet att komma med i nomineringsförandet för 2017 genom att skicka in böckerna som PDF:er. Men dessa titlar kommer då inte kunna ställas ut på Nordiska Trädgårdsmässan. Notera att även titlar som har utgivits under senvåren, sommaren eller hösten 2016 välkomnas också för bedömning till Årets Trädgårdsbok 2017.

Glöm inte att skicka in era trädgårdsböcker senast den 3 april!
Vi behöver mottaga 5 exemplar av varje titel, då flera jurymedlemmar läser samma bok, för en bredare bedömning.  PDF:er skickas till Mariana Vodovosoff.
E-post: mariana.vodovosoff@gmail.com

Leveransadress:
Riksförbundet svensk trädgård
Att. Stockholms Gartnersällskap
Box 2966
187 29 Täby

Har ni frågor får ni gärna kontakta mig. Tack på förhand!
Kontakt: Mariana Vodovosoff, Stockholms Gartnersällskap.
Mobil:0707-95 35 29, E-post: mariana.vodovosoff@gmail.com

Kommentarer inaktiverade.