Norra Djurgårdsstaden, ur ett grönt perspektiv

Medlemsmöte onsdag 13 juni kl. 18.00-21.00 med visning av Norra Djurgårdsstaden ur ett grönt perspektiv

Norra Djurgårdsstaden är ett unikt stadsutvecklingsprojekt både avseende storlek och ambitioner på hållbar stads- utveckling. Platsen för den nya stadsdelen bjuder dessutom på en provkarta av olika problem att övervinna. Gösta Olsson är landskapsarkitekt och arbetar på stadens Exploateringskontor med Norra Djurgårdsstadens grönstruktur och parker.
Gösta kommer att berätta om projektet i stort, vilka ambitioner man har och de problem man har att lösa. Inte minst trädetablering kräver en hel del eftertanke.

Samling vid Fiskartorpsvägens bro över Värtabanan vid det nordvästra brofästet. Klädsel efter väderlek och för promenad. Om vädret tillåter finns möjlighet till avslutande fältfika så den som så önskar kan ta med valfri dryck och förtäring.

Kommunikationer: Buss 55 med avstigning vid Prisextra/Ryttarstadion. Ett mindre antal avgiftsbelagda P- platser kan finnas vid Ryttarstadion.

Kostnad: fritt för Gartnermedlemmar – gäster betalar 50 kronor.
Anmälan senast tisdag 11 juni till Henrik Niklasson, jägmästare, Kungliga Djurgårdens förvaltning. Telefon 08-402 63 74, E-post: henrik.niklasson@royalcourt.se

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.