Medlemsmöte om Trädgårdstrender med Jan Rundgren

Välkommen till medlemsmöte om Trädgårdstrender med Jan Rundgren lördagen den 3 december kl. 10.30!

Trädgård är för Jan Rundgren en passion. Det märks i koloniträdgården som han
tillsammans med Lars Ring har på Stockholms äldsta koloniområde Söderbrunn, och det lär framgå ännu tydligare i deras gemensamma bok Växtriket som ges ut till våren. Dagens stora trädgårdsintresse är inte någon tillfällig trend, tror Jan Rundgren. Han ser det gärna som en motvikt till vårt teknikorienterade mediesamhälle.

Jan Rundgren har de senaste åren varit creative director på Plantagen. Han är också mannen bakom många fantastiska utställningar på inredningsmässan Formex och har tidigare varit kreativ chef på Moderådet efter en framgångsrik karriär som kläddesigner. Hans trendkänsla är omvittnat god och vi som har hört honom tidigare vet att han är en god föredragshållare.

Mötet hålls den här gången i samarbete med Studiefrämjandet i deras lokaler i Brygghuset på Norrtullsgatan 12 N vid hörnet mot Frejgatan, knappt två kvarter från T-station Odenplan. Ingen avgift för medlemmar, gäster betalar 50 kr.
Vänligen notera portkoden: 1535.

Anmälan senast torsdagen den 1/12, helst till leif.thorin@gmail.com alternativt
tel 070 723 45 54.

Årsmötet 2012 hålls fredagen den 17 februari på Kristinehovs malmgård på Södermalm. Boka gärna in det i almanackan redan nu!

Det här inlägget postades i Aktiviteter. Bokmärk permalänken.