Digital medlemsaktivitet den 7 december med André Strömqvist – Att ta hand om en gammal trädgård!

Digital medlemsaktivitet den 7 december kl. 18.00

Välkommen att höra André Strömqvist berätta sin bok och hur det är att ta hand om en gammal trädgård på varsamt sätt! Digital medlemsaktivitet som sker digitalt via Zoom.

En trädgård befinner sig i ständig förändring. Att ta hand om och vårda en gammal trädgård handlar därför inte om att frysa ett tillstånd. Istället handlar det om att lära känna trädgården för att på bästa sätt kunna bevara dess olika delar för framtiden. Hur man gör detta skriver André Strömqvist i sin bok Handbok för en gammal trädgård som blev Årets trädgårdsbok 2022.

Trädgårdsantikvarien André Strömqvist stor erfarenhet av äldre miljöer, och i sin roll som trädgårdsmästare samtidigt den praktiska kunskap som krävs. I boken berättar han hur vi kan hitta spår, tolka det vi ser och hitta en ambitionsnivå som fungerar i praktiken. Boken guidar oss i hur vi kan gå till väga för att vårda, restaurera och återskapa de olika delarna, och låta historien gestaltas i äldre tiders pionjärer, metoder och kultursorter.

Aktiviteten sker på Zoom den 7 december kl. 18.00. Anslutningslänk till digital föreläsning:
https://us02web.zoom.us/j/84838587777?pwd=QzRCUFNKV0diNC9oZmllVkd3T1VxUT09&from=addon

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.