16 november – Om biologisk mångfald med Erik Hansson

Om biologisk mångfald med Erik Hansson som berättar om en av vår tids mest brännande ämnen. Vad det har för betydelse och hur det kan vara en del av lösningen på våra ekologiska utmaningar. Vi får veta vad vi kan göra för att bidra till att öka den biologiska mångfalden. Hur enkelt det är och vad det kan göra för skillnad. Vi får också höra om arbetet med Biologiska mångfaldens dag.

Tid: Onsdag den 16 november kl.18.30- 20:00 Föredrag med frågestund och diskussion
Plats: KSLA, Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien, Drottninggatan 95 B
Avgift: Kostnadsfritt för medlemmar, gäst 100 kr
Anmälan senast den 15 november till info@gartnersallskapet.se

Erik Hansson är journalist, författare till boken Upplevelser i Stockholms natur och chefredaktör för Natursidan.se, en av Sveriges största webbplatser om naturen. Han nominerades till Naturvårdspriset 2019 av ArtDatabanken och Miljömålspriset 2020 av Naturvårdsverket. Erik är även en av initiativtagarna till uppmärksammandet av Biologiska mångfaldens dag i Sverige.

TIPS! Biologiska mångfaldens dag firas den 22 maj med mängder av aktiviteter landet runt. Se vad som händer hos just dig! https://www.biomfdag.se/

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.