Medlemsmöte hos Bosse Rappne på Ulriksdal

Bosse Rappne i sin traktor och drönarbild utlånad av Slottsträdgården Ulriksdal.

Mitt liv på Slottsträdgården Ulriksdal med Bosse Rappne

Välkomna den 8 juni kl. 18.30. Det blir en rundvandring med Bosse på Slottsträdgårdens 4 hektar friland och växthus. Han berättar från hur hans intresse för trädgård och miljö väcktes av en bisvärm när han som 14-åring jobbade i en snittblomsodling fram till dagens Slottsträdgård med 80 helårsanställda. Vi får höra om trädgårdens historia och Bosses syn på miljövänlig odling och vi får köra ner våra händer i den luckra svartjorden.

Vi träffas vid entrén senast kl 18.30. Vill ni handla så bör ni göra det i god tid innan. Kassan stänger kl. 18.00 och efter det kan vi mingla i trädgården fram till dess vi skall börja. Det serveras ingen mat eller fika.

Arrangemanget är kostnadsfritt och endast för medlemmar och någon yrkesbroder eller -syster som du tror skulle kunna bli medlem i Gartnersällskapet!

Anmäl dig till: info@gartnersallskapet.se 

Hitta rätt: Lättast kommer man dit med bil. Slottsträdgårdsvägen 8, 170 79 Solna är adressen. Aktuell information om hur du tar dig dit med anledning av det pågående vägarbetet kan du läsa om på https://www.rappne.se/

Hjärtligt välkomna!

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.