Dags för vårt 173:e årsmöte och premiär för digitalt årsmöte!

Bästa Gartnermedlem!
Vi har lagt ett synnerligen udda år bakom oss, trots att årtalet var jämnt. 2020 blev året som inte infriade de förhoppningar och planer som vi hade. Verksamhetsåret 2020 började bra med förra årsmötet men sedan blev det i stort sett stopp för alla aktiviteter som var planerade. Programpunkter har fått skjutas fram på obestämd framtid – vilket förhoppningsvis innebär att vi har en hel del trevligheter framför oss så fort Corona-läget släpper.

Kallelse till Gartnersällskapets 173: e årsmöte, den 24 februari 2021

I år blir det premiär för digitalt årsmötet blir då vi pandemin Covid19 sätter sina gränser för möten i verkliga livet. Årsmöteshandlingarna i sig innehåller flera viktiga punkter, så boka datumet och träffa andra medlemmar virtuellt. Vill du ta del av ytterligare möteshandlingar digitalt, behöver du dem digitala länken före mötet, så ber vi dig kontakta undertecknad.

Kvällens tidsschema:
17:15 Möjlighet att mingla i det digitala utrymme

18:15 Årsmötesförhandlingar. Övriga årsmöteshandlingar föredras vid mötet och kan även distribueras digitalt till de som så önskar.

19:00 Årets föredrag: ”Snödroppar – En galantofil kärlekshistoria” hålls av Elisabeth Svalin Gunnarsson, medlem i Gartner-sällskapet. Hon talar om snödroppar och boken som hon skrivit tillsammans med Gunnel Carlson.

Varmt välkomna till årsmötet onsdag den 24 februari 2021!
Lena Hansson, Ordförande
Kontakt: lena.hansson1(at)hotmail.se

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.