Exklusiv kvällsguidning 14 maj för sällskapets medlemmar i Eskilsparken och Peter Korns naturnära lökplanteringar i Haninge kommun

Haninge är en av de största och snabbast växande kommunerna i Stockholm. 2017 anlitades Peter Korn för att tillsammans med kommunens trädgårdsmästare och parkavdelning anlägga lökplanteringar som skulle skapa uppmärksamhet. Tulpanfestivalen 2018 blev en stor succé och blev mycket omskrivet i media.

Samtidigt som parkavdelningen vill skapa ”snackisar” och generera ”likes” för kommunens parker, så arbetar man mer lågmält med en förändring av växtmaterialet i parkerna. Gartnersällskapets medlemmar är exklusivt inbjudna till en vårkväll den 14 maj med personal från Haninges parkavdelning. Vi får höra om parkavdelningens arbete och ges en guidad promenad i Eskilsparken och Peter Korns naturnära lökplanteringar. Ta tillfället till att få intressant information och att njuta av mängder med vackra vårblommor.

Anmälan senast 3 maj till info@gartnersallskapet.se eller tel. 070-606 84 95 (Petra).
De som anmält sig bjuds på kaffe/smörgås.

Tid: tisdag 14/5 kl 18.00 – 20.00

Plats: Kulturhuset, Poseidons Torg (pendeltågstation Handen)

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.