Välkommen till 2019 med Stockholms Gartnersällskap

Välkomna till vårt 170:e årsmöte onsdag den 20 februari!

Vi startar det nya året traditionsenligt med sällskapets årsmöte. I år håller vi till i det gamla orangeriet på Bergianska trädgården, där vi även intar middag och får lyssna till en spännande föreläsning på tema: Trädgårds- och odlingshistoria av vår mycket kunniga och efterfrågade medlem Åsa Ahrland.

Anmäl ditt deltagande till årsmötet och middagen senast onsdag den 13 februari. E-post: info@gartnersallskapet.se eller tel. 070-791 97 36 (Christian). Ange specialkost. Betala 150 kronor i förskott på plusgiro 2038-8, Stockholms Gartnersällskap. Glöm inte ange avsändare! Du kan så klart även betala kontant på plats, men vi behöver din anmälan. Avgiften avser välkomstdrink, middagsbuffé, kaffe och något sött. Priset för middagen är kraftigt subventionerat. Ickemedlem betalar fullt pris, 500 kr.

Samling och välkomstdrink kl 18. Adress: Gamla Orangeriet, Bergianska Trädgården, Veit Wittrocks väg 7, Stockholm.

Årsmöteshandlingarna innehåller flera viktiga punkter så boka datumet, kom, umgås, ät gott och delta i denna festliga kväll i sällskapets historia!

Varmt välkomna!

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.