Uppskattat föredrag om växtskydd

Onsdagskvällens föredrag om växtskydd drog många intresserade medlemmar från Gartnersällskapet. Inger Olausson från Göteborgs universitet och Lena Hansson från kemikalieinspektionen berättade spännande och skräckinjagande fakta om växtskydd förr i tiden och oroväckande skadedjur som nu lurar på horisonten. Deltagarna fick en bra och lättöverskådlig genomgång om nuvarande regler och lagar och vad som diskuteras inom växtskyddsområdet i EU och Sverige.

Inger och Lena fick många frågor och föreläsningen drog ut på tiden på grund av stort intresse. Växtskydd är ett ämne som alltid är aktuellt och mycket viktigt att hålla sig uppdaterad i om man jobbar inom grön näring. Inger och Lena fick flera applåder och vi välkomnar dem gärna tillbaka. 

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.