Höstpub tisdag 23 oktober och Stora höstseminariet onsdag 7 november

KOMMANDE EVENEMANG 1:

23/10 Höstpub: Årets Trädgårdsbok: Skogsträdgården – odla ätbart överallt.

Tisdagen den 23 oktober bjuder vi in våra medlemmar till en trevlig och gemytlig kväll i biblioteket på puben Queens Head tillsammans med författarna av boken Skogsträdgården – odla ärtbart överallt. Kom och ta något att dricka, samtala med författarna, mingla med andra medlemmar i Gartnersällskapet och lyssna på ett samtal om boken mellan författarna och trädgårdsjournalisten och sällskapets klubbmästare Elisabeth Andersson. Kostnad endast det du själv väljer att äta och dricka.

Plats: Puben Queens Head, Drottninggatan 108. Från 18.00 Anmäl intresse (ej bindande) till info@gartnersallskapet.se på grund av att det finns en gräns för antalet personer i pubens bibliotek.

 

KOMMANDE EVENEMANG 2:

7/11 Höstens stora kunskapsfördjupning – Hur vi använder bekämpningsmedel för växtskydd.

Historiskt perspektiv, nutidsläge och framtidsspaning, nationellt och på EU nivå.
Inger Olausson, forskare och universitetslektor på Institutionen för kulturvård vid Göteborgs universitet och Lena Hansson på Kemikalieinspektionen, ger oss en historisk tillbakablick på äldre metoder, en uppdatering på nuvarande lagstiftning och framtidsspanar på EU-nivå vad gäller bekämpningsmedel.

Mycket viktig fakta och kunskap. Detta är kanske den viktigaste föreläsningen under året för sällskapets medlemmar.

Anmälan till info@gartnersallskapet.se. Fika från kl 18:00. Föredrag kl 18:30. Kostnad: 100 kr (medlem) och 150 kr (icke medlem)

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.