Stockholms Gartnersällskaps Årsmöte 2018

Hej bästa Gartnermedlem! Varmt välkommen till årsmötet för Stockholms Gartner sällskap den 1 mars.

Mötet hålls i Kungliga skogs och lantbruksakademiens lokaler vid Drottninggatan 95B. Årsmötet inleds med välkomstdrink klockan 18.00. Därefter årsmötesförhandlingarna kl 18.30.

När årsmötesförhandlingarna är avklarade har vi tid att träffas ordentligt, mingla, ta ett glas vin eller alkoholfri dryck och njuta av en lättare buffétallrik.

Efter maten har vi bjudit in Mia Apelqvist, ägare till Ombergs plantskola och styrelsemedlem i Perennagruppen. Mia kommer ge oss ett föredrag om konceptet ”Årets Perenn” och vad konceptet innebär för trädgårdsbranchen och för konsumenten.

Anmäl dig senast den 21/2 till info@gartnersallskapet.se eller meddela klubbmästare Anna-Karin på 0765216035. Vill du deltaga i festligheterna  efter årsmötesförhandlingarna så tag med 250 kr i kontanter eller betala summan i förskott på plusgiro 2038-8. Glöm inte att ange avsändare. Avgiften avser välkomstdrink, buffétallrik, vatten/lättöl/vin samt kaffe/te och kaka.

Kungliga Skogs- och Lantbruksakademiens lokaler ligger på kort promenadavstånd från Odenplan och Rådmansgatans tunnelbanestation.

 

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.