Från skattmästaren: Dags att betala in årets medlemsavgift! Vid vårt årsmöte beslöts att medlemsavgiften oförändrat är 300 kr per år. Den betalas in till sällskapets PG-konto 20 38-8. Glöm inte att ange ditt namn! I dagarna skickas ett inbetalningskort till alla som inte redan sedan tidigare betalt medlemsavgiften för 2017.

Vi vill även säkerställa att vi kan publicera en aktuell matrikel med alla sällskapets medlemmar. Matrikeln är tänkt att sändas ut till alla medlemmar både i tryckt form och digitalt. För detta anser vi oss behöva varje medlems skriftliga godkännande. Tillsammans med inbetalningskortet för årsavgiften 2017 medföljer därför även en blankett för godkännande av dina adressupgifter till matrikeln som vi ber alla att sända in till oss underskriven per post eller som pdf. (De som skrev på blanketten på vårt årsmöte behöver inte åter sända in denna) Underskrivet godkännande återsänds till skattmästaren enligt  angiven adress.

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.