Gartnerskål och mingel med landskapsarkitekt Thorbjörn Andersson 31 maj

Onsdag 31 maj kl 17.30

”After Work” och Gartnerskål med Thorbjörn Andersson

Vi bjuder in till After Work och möte med Thorbjörn Andersson, mottagare av Gartnerfondens belöning 2016. Thorbjörn är landskapsarkitekt och har utbildat sig i Sverige och i USA. Han har genomfört flera prisbelönta arbeten både i Sverige och utomlands. Thorbjörn har en stark röst i debatten om exploatering av våra gröna marker och har genom föredrag och författarskap generöst förmedlat sina kunskaper på ett mycket engagerat sätt. Han är sedan 2005 adjungerad professor vid Institutionen för landskapsplanering vid Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) i Uppsala.

Tid: Onsdag 31 maj kl. 17.30

Plats: Tengbom, Katarinavägen 15, våning 9.

Vin, alkoholfri dryck och lättare tilltugg kommer att finnas till självkostnadspris. Ingen anmälan.

Vi rekommenderar att du åker kommunalt då parkeringsmöjligheterna är mycket begränsade. Tunnelbana till Slussen (uppgång Södermalmstorg) eller buss.

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.