Dags att skicka in trädgårdsböcker!

2015 kommer Gartnersällskapet återigen att presentera all tillgänglig utgivning av trädgårdstitlar för allmänheten på Nordiska Trädgårdsmässan den 26-29 mars. Alla inkomna trädgårdstitlar ställs ut, presenteras och görs tillgängliga för mässbesökarna.

Nomineringar till Årets Trädgårdsbok 2015
Bokförlag ombeds skicka in trädgårdstitlar för 2015! Årets deadline infaller måndag den 16 mars. Nytt för i år är att trädgårdsböcker som utges eller distribueras vid senare datum våren 2015, ges nu möjlighet att inskickas som PDF:er, detta för att kunna komma med i nomineringsförandet för 2015. Titlar som utgivits under senvår, sommar eller hösten 2014 välkomnas också.

Fackmannajuryn nominerar
Gartnersällskapets fackmannajuryn nominerar till Årets Trädgårdsbok 2015 och tar ställning till alla inkomna titlar. Det är upp till bokförlagen att välja ut titlar ur sin utgivning och skicka in den för presentation i Gartnersällskapets mässmonter och bedömas av fackmannajuryn.

Vinnaren offentliggörs på Bok- och bibliotek
På Bok & Biblioteksmässan den 24-27 september i Göteborg tillkännages vinnaren av Årets Trädgårdsbok 2015.

Skicka in!
Glöm inte att skicka in era trädgårdsböcker senast den 16 mars! Max 10 titlar per bokförlag accepteras och 5 exemplar av varje titel krävs. PDF:er skickas till Bettan Andersson. E-post: bettan.andersson@pro.se

Leveransadress:
PRO – Att: Bettan Andersson Box 3275 103 65 Stockholm (Besöksadress: Adolf Fredriks kyrkogata 12, Stockholm)

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.