Dags för Årsmöte!

Gartnersällskapets årsmöte hålls fredag den 13 februari. Sällskapets 168:e verksamhetsår inleds med att vi traditionsenligt firar vår 167:e årshögtidsdag i samband med årsmötesförhandlingarna, en gemensam middag och föredrag till kaffet samt sedvanligt boklotteri.

Trion till Årets Trädgårdsbok 2014 kommer och berättar för oss om arbetet med boken Arkitektens trädgård. Författaren Kenneth Kauppi, formgivaren Marja Pennanen och fotografen Patric Johansson.

Den fick vår utmärkelse i september 2014 och blev även mest önskade trädgårdsbok av mässbesökarna, såväl på Bok & Bibliotek på Svenska mässan som på Nordiska Trädgårdar på Stockholmsmässan.

Program:
17.30 Samling och mingel
18.00 Årsmötesförhandlingar.
18.45 Middag med föredrag till kaffet. Därefter: sedvanligt boklotteri

De som önskar delta i middagen tar med sig 350 kr i kontanter eller betalar summan i förskott på Plusgiro 2038-8. Glöm inte ange avsändare!

Avgiften avser en buffé med kalla och varma rätter (även vegetariska om vi får in önskemål om det i förväg), vatten/lättöl samt kaffe med kaka. Vin och starköl till självkostnadspris finns att köpa på plats för den som så önskar. OBS! Gäster är naturligtvis välkomna men betalar 400 kr för middagen.

Anmäl er så snart som möjligt, dock senast den 6 februari (ange ev. önskemål om vegetariskt alternativ) till klubbmästare Gun Edin: gun.edin@ggmassor.se eller tel 070-771 27 70.

Årsmöte och middag hålls på Park Folkets hus på Götalandsvägen 181 i Liseberg, nära Brännkyrka kyrka, inte långt från Stockholmsmässan.

Det är lätt att komma dit med SL. Till Park kan man enkelt åka kommunalt med buss från Gullmarsplan, Liljeholmen eller Högdalen till hållplats ”Parkudden” (Busslinjerna 144, 165 ). Ytterligare bussar finns om man vill gå ca 10 min från hållplats Juliaborg (Buss 163, 173). Det går också att ta pendeltåget till Älvsjö och därifrån buss 144 mot Gullmarsplan.

Med bil, åker man enklast genom att ta Huddingevägen till Juliaborg, vidare uppför Örby slottsväg till Götalandsvägen. Park Folkets Hus eller ”Parkudden” ligger på Götalandsvägen 181.

Det här inlägget postades i Aktiviteter, Övrigt. Bokmärk permalänken.